Staf OW-MCP uitgebreid met bestuurskundige S. Badal - Welkom bij OW MCP

Go to content

Main menu:

Staf OW-MCP uitgebreid met bestuurskundige S. Badal

Actueel > OW MCP NieuwsStaf OW MCP uitgebreid met bestuurskundige Drs. Soerinder Badal


Nickerie - Per 1 april 2010 is de heer Soerinder Badal in dienst getreden van OW MCP. De heer Badal is afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit va n Suriname, alwaar hij Public Administration heeft gestudeerd en de doctorale studie heeft afgerond. Zijn scriptie droeg als titel" Heractivering Waterschappen". De hoofdvakken waren Human Resource management, Organisatie en Management en Public Sector Management. Op maandag 5 april werd de nieuwe staffunctionaris op het kantoor van OW MCP aan het personeel voorgesteld door de secretaris/penningmeester van het Overliggend Waterschap, de heer Richenel Small.


Bij die gelegenheid werd aan het personeel gevraagd de volle medewerking te verlenen aan de heer Badal bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Tot de taken van de her Badal behoren o.a. het bevorderen, dat de werknemers van OW MCP een goede taakstelling krijgen, die past binnen de doelstelling van de organisatie. Daarnaast zal hij de medewerkers moeten aansturen om hun prestaties te verhogen. Een andere belangrijke taak is het ondersteunen van inliggende waterschappen en het verbeteren het imago van OW MCP binnen en buiten de gemeenschap van Nickerie het bevorderen van de communicatie binnen en buiten het Overliggend Waterschap.

FOTO: De heer drs. Soerinder Badal (r) is per 1 april in dienst getreden van OW MCP en werd geïntroduceerd door bestuurssecretaris Richenel Small (l).Terug naar nieuwsoverzicht

 
Search
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu