Richenel Small neemt OW-MCP leiding over - Welkom bij OW MCP

Go to content

Main menu:

Richenel Small neemt OW-MCP leiding over

Actueel > OW MCP Nieuws


Nickerie, 01 juli 2010

Richenel Small neemt OW-MCP leiding over

Nickerie - Bij het Overliggend Waterschap MCP (OW MCP) heeft de heer Richenel Small het management per 1 juli 2010 voor onbepaalde tijd overgenomen. Het verschil in inzichten over het functioneren van OW MCP tussen directeur Swamidat Brindaben Panday en het bestuur van OW MCP hebben erin geresulteerd, dat de directeur vroegtijdig moest afhaken.


Foto: Bestuursvoorzitter Ir. Manodj Hindoridoor (l) en Richenel Small (r) kort na de ondertekening van het protocol van overdracht  Per 1 juli 2010 is de heer Small belast met de dagelijkse leiding van het Overliggend Waterschap MCP.


Door het bestuur is besloten secretaris/penningmeester Small te belasten met de leiding van het waterschap. De heer Small zit vanaf oktober 2003 in het bestuur van bestuur van MCP, eerst als secretaris van de beheersraad van MCP, de voorloper van het huidige OW MCP. Per staatsbesluit d.d. 14 juni 2007 is MCP een waterschap geworden en vanaf die datum is Small de secretaris/penningmeester. Vermeldenswaard is dat de heer Small in de periode 1991 - 1992 al lid was van MCP Beheer.

Op vrijdag 2 juli jl. is een bijeenkomst gehouden met het personeel van OW MCP, waarin de nieuwe manager is voorgesteld. Bij die gelegenheid was ook het bestuurslid Ramkoemar Bishar aanwezig. Middels de ondertekening van een protocol van overdracht van Ir. Manodj Hindori werd de leiding aan de heer Small toevertrouwd. Later op de dag werden ook de essentiële stukken aan de nieuwe manager overgedragen door de heer Brindaben Panday.Terug naar nieuwsoverzicht

 
Search
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu