OW MCP - EU Project - OW MCP Weblog - Welkom bij OW MCP

Go to content

Main menu:

Installatie Waterplatform Nickerie

Published by in OW MCP - EU Project ·

Installatie Waterplatform Nickerie

Op vrijdag 17 oktober 2014 heeft de installatie van het Waterplatform Nickerie plaats gevonden. Voor dit bijzonder gebeuren in het rijst district zijn enkele gasten uitgenodigd. Onder de aanwezigen bevond zich de minister van R.O.dhr. Stanley Betterson, de EU vertegenwoordiger Odran Hayes en de directeur van Stg. Wereld Waternet, dhr. Kenneth Comvalius.Foto: Alle betrokken partners bij Waterplatform

De heren Hayes en
Comvalius zijn speciaal naar Suriname afgereisd om dit bijzonder gebeuren bij te wonen. Ook waren aanwezig de onderdi-recteur van S.W.M., dhr. A. Linger en de vertegenwoordigers van het Waterforum Suriname de heren R. Essen en M. Hindori.

Van links naar rechts: De heren M. Hindori, O. Hayes, R. Small en K. Comvalius.

De bedoeling van het Waterplatform is dat de leden zich buigen over verschillende onderwerpen aangaande het waterbeheer in Nickerie.
Dit platform moet zich verder ontwikkelen tot een zelfstandig orgaan om iedereen die te maken heeft met water aan te trekken teneinde samen te denken en te werken aan water.

Anno 2014 is water zo belangrijk dat het gekoesterd moet worden. Het waterplatform is een onderdeel van het EU-project (thema 1) dat met de drie samenwerkende partners t.w. Waterschap Rijn en IJssel, Stg. Wereld Waternet en OW MCP tot stand is gekomen.
Search
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu